WordPress-sivuston tyhjentäminen kokonaan

Joskus saattaa olla tarve tyhjentää WordPress-sivusto kokonaan tilaan, jossa se on puhtaan WordPress asennuksen jälkeen. Näillä ohjeilla päästään melko lähelle tuota tilannetta.

VAROITUS: tämä poistaa kaikki sisällöt, teemat ja lisäosat sivustolta, joten ota varmuuskopio ennenkuin jatkat.

wp-backup

Vaihtoehto 1: Sivuston palauttaminen perustamistilaan

Mikäli sivustolla on kansiossa /data/db/ tietokantakopio, jonka tunnistaa päätteestä .sql.orig, voi sitä hyödyntää palauttamisessa suorittamalla nämä komennot:

rm -rf /data/wordpress
cp -r /usr/share/seravo/wordpress /data
cd /data/wordpress
composer install
wp-db-load /data/db/*.sql.orig

Vaihtoehto 2: Sivuston tyhjentäminen kokonaan tai osittain manuaalisesti

Vaihtoehtoisesti sivuston voi tyhjentää osittain tai kokonaan ajamalla seuraavat komennot:

rm -rf /data/wordpress
cp -r /usr/share/seravo/wordpress /data
cd /data/wordpress
composer install
wp db reset
wp cache flush
wp core install --prompt

Lopuksi: tyhjennä sivuston välimuisti

wp-purge-cache

Lataa sivusto uudelleen selaimessa. Nyt pitäisi näkyä tyhjä WP-sivusto oletusteemalla.