Sivuston nopeuden mittaaminen Tidewaysin avulla

Tideways on palvelu, jonka avulla voi kerätä tietoa ja mitata, kuinka nopeasti WordPress-sivuston koodi toimii. Sen avulla kehittäjä voi:

• Nähdä kuinka sivuston koodin tehokkuus muuttuu ajan mittaan
  • Sukeltaa syvälle koodin suoritukseen ja paikallistaa pullonkaulat
  • Analysoida tietokantakyselyitä jotta niiden tehokkuutta voidaan optimoida
  • Varoittaa PHP-virheistä ja analysoida koodin suoritusta, jotta koodia voidaan optimoida
  • Sisältää E-mail, Slack, Github ja muita integraatioita

Tideways on kaupallinen palvelu, mutta sitä voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan. Näin aktivoit Tidewaysin sivustollasi:

• Luo tunnus Tidewaysiin. Voit aloittaa ilmaisella kokeilulla ja myöhemmin päivittää maksulliseen tiliin
  • Tidewaysin hallintapaneelissa, luo uusi sovellus ja ota API-key talteen (esim. A0A0A0A0A0A0A0A0)
  • Luo sivustosi palvelimelle tiedosto /data/wordpress/.tideways.key ja laita sen sisällöksi API-key (esim. echo 'A0A0A0A0A0A0A0A0' > .tideways.key)
  • Aja tuotantosivustosi palvelimella komento wp-restart-php käynnistääksesi PHP:n uudelleen. Tämä aktivoi Tideways taustaprosessin API-avaimellasi
  • Tarkista, että käytössä on PHP 7.2 tai uudempi
  • Kirjaudu takaisin Tidewaysin hallintapaneeliin ja katso kun dataa alkaa virrata sisään

Lisätieto löytyy pidemmästä Tideways artikkelistamme.

Lue myös blogiartikkelimme kuinka ratkaisimme asiakkaamme sivuston nopeusongelman Tidewaysin avulla.