Voiko rakenteilla olevan sivuston piilottaa ja julkaista vasta haluttuna hetkenä?

Kyllä. Se onnistuu helposti aktivoimalla huoltotilan Maintenance-lisäosalla. Sen asetuksista voi määritellä, mitä sivustolla vierailijat näkevät. Kun huoltotila on päällä, sivuston oikean sisällön näkevät ainoastaan kirjautuneet käyttäjät. Tämän toiminnon avulla esimerkiksi mainostoimisto voi kehittää uutta sivustoa ja esitellä sitä sisäänkirjautuneena asiakkaalle niin, ettei sivusto ole kuitenkaan julkisesti näkyvissä.

Jos halutaan toteuttaa häiriöilmoitus tai vastaava (esim. yksilöity 500 -virhesivu) pelkällä staattisella tiedostolla, voidaan luoda tiedosto index.html kansioon /data/wordpress/htdocs/, jolloin palvelin tarjoilee sen WordPressin (index.php) sijasta. Mikäli tämän lisäksi halutaan, että aivan kaikki sivustolle tulevat pyynnöt (myös alasivujen suorat pyynnöt) ohjataan kyseiseen staattiseen tiedostoon, voi tiedostoon /data/nginx/custom.conf lisätä rivin rewrite ^ /index.html break; ja aktivoida muutoksen ajamalla wp-restart-nginx.

Tilaamasi sivusto näkyy osoitteessa esimerkki.seravo.fi, joka ei kuitenkaan näy esimerkiksi hakukonehaussa. Varsinaisen, sivuston julkaisua varten valitun verkkotunnuksen tulee osoittaa Seravon palvelimelle. Me voimme huolehtia tästä puolestasi, kun olemme saaneet verkkotunnuksen siirtoa ja julkaisua varten tarvittavat tiedot (katso kohta Verkkotunnukset).