Onko tilaamani sivusto heti julkinen?

Tilaamasi sivusto näkyy osoitteessa aluksi vain väliaikaisessa Seravon palvelinpolussa eli osoitteessa. Tällöin sivuston hakukonenäkyvyys on automaattisesti rajattu robots.txt-tiedostolla, eli sivusto ei indeksoidu hakukoneisiin väliaikaisella Seravo-osoitteella.

Sivuston varsinainen julkaisu tapahtuu vasta, kun sivustoa varten valittu verkkotunnus eli domain ( esimerkki.fi) alkaa ohjaamaan DNS:ssä verkkoliikennettä Seravon palvelimelle. Seravo huolehtii domainin ohjaamisesta puolestasi toivottuna ajankohtana, jos olemme rekisteröineet verkkotunnuksen palvelun tilaamisen yhteydessä, tai kun olemme saaneet tarvittavat tiedot verkkotunnuksen siirtoa ja hallintaa varten.

Mikäli tilauslomakkeella ilmoitettu verkkotunnus on vielä rekisteröimättä, se rekisteröidään sinulle automaattisesti Seravon toimesta. Tällöin verkkotunnus alkaa ohjaamaan uudelle sivustolle heti kun se on rekisteröity, ja sivustosi julkaistuu heti varsinaisessa osoitteessaan. Sivuston voit kuitenkin halutessasi piilottaa esimerkiksi huoltotilalisäosalla.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.