Suositellut lisäosat

Seravon WP-palvelussa voi vapaasti asentaa mitä tahansa lisäosia sivustolleen. Paras paikka lisäosien löytämiseen on WordPress.org:n virallinen lisäosahakemisto.

Julkaisemme blogissamme silloin tällöin suosituksia suomalaisten käyttäjien kannalta parhaimmista ja hyödyllisimmistä lisäosista. Blogia kannattaa siis seurata säännöllisesti!

Muutamia yleisimpiä suositeltuja lisäosia

Vakiolisäosat uusissa sivustoissa

Uusissa toimittamissamme sivustoissa on helppouden vuoksi valmiiksi asennettuna muutama yleishyödyllinen lisäosa. Lisäosien määrä voi vaihdella valitusta palvelupaketista riippuen. Valmiiksi asennetut lisäosat voi sivustolta poistaa niin halutessaan.

Seravon tekemät lisäosat

Olemme itsekin tehneet ja julkaisseet monta lisäosaa. Seravon julkaisemat lisäosat löytyvät WordPress.org:sta Seravo-avainsanalla. Lisäksi Seravolla on myös erityiskäyttöön tarkoitettuja lisäosia, joita ei ole julkaistu WordPress.org:ssa, mutta jotka löytyvät Seravon Github-profiilisivulta.

Kielletyt lisäosat

Emme automaattisesti poista tai estä mitään lisäosaa, mutta emme takaa sivuston hyvää toimivuutta, mikäli sivustolla on tunnetusti huontolaatuisia tai haitallisia lisäosia. Tällaisia lisäosia ja tarkempia tietoja niistä on listattu erillisessä artikkelissamme, Tarpeettomat ja haitalliset lisäosat.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.