WooCommerce-verkkokauppa

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppalisäosa WordPress-julkaisualustalle. WooCommercella on mahdollista rakentaa monipuolisia verkkokauppoja, ja lisäosa onkin käytössä yli kolmella miljoonalla verkkosivustolla.

Voinko käyttää WooCommercea Seravon WP-palvelussa?

Kyllä! Alkuun pääset varmistamalla, että käytössäsi on vähintään WP Business -tason palvelupaketti. WP Business -paketin lisäksi WooCommerce on mahdollista ottaa käyttöön myös Corporate- ja Enterprise-palvelupaketeissamme. WP Business -pakettiin sisältyy valmiiksi asennettu WooCommerce-verkkokauppajärjestelmä suomalaisilla maksu- ja toimitustavoilla.

Seravon palvelinarkkitehtuuri skaalautuu verkkosivuston tarpeiden mukaisesti ja soveltuu siksi erinomaisesti verkkokaupoille. Suuretkaan kävijäpiikit eivät aiheuta ongelmia palvelinympäristölle, vaan voit kampanjoida rauhassa

Sivustoja valvotaan ympäri vuorokauden, ja ylläpitopalveluun kuuluu niin tietoturvasta kuin WordPressin päivityksistä huolehtiminen. Voit siis keskittyä rauhassa oman verkkokauppasi hallinntointiin ja jättää sivuston ylläpidosta huolehtimisen meidän käsiimme.

Huom! Seravon automaattiset päivitykset eivät koske maksullisia WooCommerce-lisäosia. Jotta automaattiset päivitykset toimisivat WooCommercen liitännäisissä, tulisi niiden sisäänkirjautuminen (authentication) olla voimassa.

Kuinka saan suomalaiset verkkopankkipainikkeet käyttöön WooCommerce-kaupassani?

Suosittelemme verkkopankkipainikkeiden ja mobiilimaksutapojen käyttöön ottamiseksi OP Maksupalvelu WooCommercelle -lisäosaa.

Kuinka saan esim. Postin tai Matkahuollon toimitustavaksi WooCommerce-kauppaani?

Suosittelemme kotimaisten toimitustapojen käyttöön ottamista varten WooCommerce Pakettikauppa -lisäosaa.

Kuinka siirrän WooCommerce-kauppani kehitysympäristöstä tuotantoympäristöön?

Olemassa oleva sivusto on mahdollista siirtää kehitysympäristöstä tuotantoympäristöön usealla eri tavalla. Kts. erillinen ohje, Sivuston siirto

Mikäli tarvitset apua sivuston siirrossa, asiakaspalvelumme voi auttaa siirrossa asiantuntijatyönä.

Miten toteutan monikielisen verkkokaupan?

Vaikka WordPressillä pystytään toteuttamaan monikielisiä sivustoja, monikielisen verkkokaupan ylläpito ei kuitenkaan ole suositeltavaa. Monikielinen verkkokauppa vaikeuttaa tietokannan toimintaa, ja voi etenkin muiden lisäosien käytön myötä tuoda hankaluuksia sivustolle. Tämän vuoksi suosittelemme, että monikielisillä sivustoilla mahdollisten verkkokauppojen eri kieliversiot löytyvät omista asennuksistaan. Monikielinen verkkokauppa kannattaakin siis toteuttaa network-asennuksena ja asentaa jokaiselle alasivulle tarpeen mukaan oma verkkokauppa.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.