Kuinka muutan siirrettävien tiedostojen maksimikokoa multisite-asennuksessa?

WordPressin multisite-asennuksessa sivustolle siirrettävien tiedostojen maksimikoko on oletuksena 1500 kilotavua. Joissain tapauksissa tätä rajaa on tarve säätää. Näin muutat maksimikokoa:

1. Avaa multisite-sivustosi ohjausnäkymä.
  2. Siirry Verkon asetuksiin vasemman yläreunan valikosta Minun sivustoni - Verkon hallinta - Asetukset.

3. Selaa sivun alareunaan, kohtaan Tiedostonsiirtoasetukset.

4. Aseta haluamasi siirrettävän tiedoston maksimikoko kilotavuina.
  5. Tallenna muutokset.