Voinko muokata teemaa tai tiedostoja WordPressin hallintapaneelin kautta?

WordPressin sisäänrakennettu tiedostoeditori on tietoturvasyistä Seravolla oletuksena pois käytöstä. Kun tiedostoeditori on aktiivinen, se mahdollistaa helpon väylän mahdolliselle sivustolle tunkeutujalle muokata palvelimella sijaitsevia tiedostoja suoraan hallintapaneelin kautta. WordPressin tiedostoeditorin kautta voi muokata esimerkiksi teeman ja lisäosien tiedostoja.

Työkalu on oletuksena pois käytöstä, mutta se voidaan ottaa käyttöön helposti muokkaamalla wp-config.php-tiedostoa. Voit muokata wp-config.php:ta joko itse turvallisten SSH- tai SFTP-yhteyksien kautta tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja teemme sen puolestasi.