Miten asetan sivustoni huoltotilaan?

WordPress-sivuston saa asetettua huoltotilaan joko suoraan WP-CLI-komennolla tai käyttämällä erillistä huoltotilalisäosaa.

WP-CLI

Komento  wp maintenance-mode activate luo .maintenance-tiedoston WordPress-asennuksen juureen.

$ wp maintenance-mode activate
Enabling Maintenance mode...
Success: Activated Maintenance mode.

Tiedosto asettaa WordPress-sivuston ylläpitotilaan, jolloin sivustoa ei pysty käsittelemään selaimen kautta. Ylläpitotilan saa lopetettua ajamalla komennon wp maintenance-mode deactivate, joka poistaa .maintenance-tiedoston.

$ wp maintenance-mode deactivate
Disabling Maintenance mode...
Success: Deactivated Maintenance mode.

Erillinen lisäosa

Maintenance on helppokäyttöinen ja tehokas lisäosa. Asentamisen jälkeen asetuksista voi aktivoida huoltotilan sekä räätälöidä sen ulkonäköä haluamansa näköiseksi. Huoltotilassa on oikeassa laidassa lukkoikoni, josta voi kirjautua sivustolle.

Tyhjennä tarvittaessa myös välimuisti, jotta huoltotila tulee välittömästi käyttöön.