Divi teeman välimuistin hallinta

Yhdessä suosituimmista WordPress-teemoista, Divissä, on sisäänrakennetuja välimuistiominaisuuksia. Seravon ympäristöissä käytettyjen välimuistiominaisuuksien rinnalla teeman omat välimuistiasetukset voivat aiheuttaa ongelmia joillakin sivustoilla. Teeman välimuistiasetuksien hallitsemisen osaaminen voikin olla tarpeellista mahdollisia ongelmia selvittäessä.

Divin välimuistin tyhjentäminen

Divi välimuistittaa CSS-tyylit luomalla niistä yhdistetyn staattisen tiedoston. Staattiset tiedostot ovat tehokas tapa nopeuttaa sivustoa, sillä sekä selain että HTTP-palvelin muistavat ne. Divin luomat staattiset tiedostot on kuitenkin tarpeen poistaa, jotta uusimmat muutokset päätyvät käyttäjän selaimeen asti.

Jos sivustollasi on staattisen tiedostojen luominen käytössä, voit poistaa tiedostot kirjautumalla WordPress-sivustosi hallintaan ja avaamalla Teeman asetukset -sivun Divi-valikon alta. Löydät Asia selvä -painikkeen staattisille CSS-tiedostoille Rakentaja ja Lisäasetukset -välilehtien alta.

Divin välimuistin poistaminen käytöstä

Voit poistaa staattisten CSS-tiedostojen luomisen käytöstä samalta sivulta kuin niiden poistamisen. Staattisen CSS-tiedostojen luomisen lisäksi Divi yhdistää useat CSS ja Javascript tiedostot, jotta HTTP-pyyntöjen määrä vähentyisi ja koko pienenisi. Voit estää Diviä tekemästä tätä siirtymällä Rakentaja -välilehdestä Yleinen -välilehteen ja klikkaamalla kyseiset asetukset pois päältä sivun alareunasta.