Divi-teeman välimuistin hallinta

Yhdessä suosituimmista WordPress-teemoista, Divissä, on sisäänrakennettuja välimuistiominaisuuksia. Seravon ympäristön omien välimuistiominaisuuksien rinnalla Divin välimuistiasetukset voivat aiheuttaa ongelmia joillakin sivustoilla. Teeman välimuistiasetuksien hallitseminen voikin olla tarpeellista mahdollisia ongelmia selvittäessä.

Divin välimuistin tyhjentäminen

Divi välimuistittaa CSS-tyylit luomalla niistä yhdistetyn staattisen tiedoston. Staattiset tiedostot ovat tehokas tapa nopeuttaa sivustoa, sillä sekä selain että HTTP-palvelin muistavat ne. Divin luomat staattiset tiedostot on kuitenkin tarpeen poistaa, jotta uusimmat muutokset päätyvät käyttäjän selaimeen asti.

Jos sivustollasi on staattisen tiedostojen luominen käytössä, voit poistaa tiedostot kirjautumalla WordPress-sivustosi hallintaan ja avaamalla Teeman asetukset -sivun Divi-valikon alta. Löydät Asia selvä -painikkeen staattisille CSS-tiedostoille Rakentaja ja Lisäasetukset -välilehtien alta.

Divin välimuistin poistaminen käytöstä

Voit poistaa staattisten CSS-tiedostojen luomisen käytöstä samalta sivulta kuin niiden poistamisen. Staattisen CSS-tiedostojen luomisen lisäksi Divi yhdistää useat CSS ja JavaScript-tiedostot, jotta HTTP-pyyntöjen määrä vähentyisi ja koko pienenisi. Voit estää Diviä tekemästä tätä navigoimalla Yleinen-välilehdelle ja klikkaamalla kyseiset asetukset pois päältä sivun alareunasta.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.