Uuden WordPress-käyttäjän lisääminen

Uuden käyttäjän lisääminen WordPressin hallintapaneelissa

1. Kirjaudu sisään WordPress-sivustosi hallintapaneeliin
  2. Valitse 'Käyttäjät > Lisää uusi' sivun vasemmassa reunassa olevasta valikosta
  3. Syötä uudelle käyttäjälle käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite
  4. Valitse uudelle käyttäjälle sopiva rooli ja klikkaa 'Lisää uusi käyttäjä'
  5. Uusi käyttäjä saa ohjeet sähköpostiin salasanan asettamiseksi
  6. Kehoitathan uutta käyttäjää huolehtimaan hyvästä salasanahygieniasta!