Miksei sivustoni näy?

Mikäli näet virheilmoituksen etkä pääse sivustollesi, voi syy olla sivuston verkkotunnuksen eli domainin nimipalveluissa (DNS-tietueissa). Tarkistathan, että tietueet ja verkkotunnuksen ohjaukset on määritelty oikein. Listan kaikista mahdollisista palvelinklustereista ja niiden IP-osoitteista löydät oheisesta artikkelista.

Lisätietoa ja apua

Onko sivustosi lakannut toimimasta? Tarvitsetko lisätietoja tai apua domainisi DNS-tietueiden päivittämiseen? Otathan pikimmiten yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi sähköpostitse, help@seravo.com!