Miksi Seravon kuukausihinta on korkeampi kuin kilpailijoilla?

Seravolla paketin hintaan sisältyy palvelintilan ja verkkotunnuksen lisäksi ylläpito sekä asiakaspalvelu. Nämä ovat muilla palveluntarjoajilla usein lisämaksullisia palveluita.

Seravo eroaa tavallisesta hosting-palvelusta siinä, että huolehdimme myös WordPressin ja lisäosien päivityksestä, tietoturvasta ja varmuuskopioinnista.

Et siis joudu maksamaan ylimääräistä siitä, että WordPress päivitetään uusimpaan versioon tai tiedostosi palautetaan varmuuskopioista.

Turvallisiin ja toimiviin verkkosivuihin panostaminen on yritykselle kannattava investointi. Meidän tehtävänämme on huolehtia asiakkaidemme sivustoista niin, että yritykset voivat keskittyä oman liiketoimintansa ytimeen.