Onko Seravolla käytössä cPanel-hallintapaneelia?

Seravon WP-palvelussa ei ole tarjolla cPanelia, sillä palvelupaketteihin sisältyy palvelimen ylläpito asiakkaan puolesta. Seravon WP-palvelussa monia perinteisesti cPanelin kautta muokattavia asioita pääsee muuttamaan suoraan WordPressin hallintapaneelissa Seravo pluginin avulla.

Seravo Plugin

Seravo plugin tarjoaa käyttöösi erilaisia mielenkiintoisia toimintoja: voit esimerkiksi käydä tekemässä varmuuskopioita, muokata domainin DNS-tietueita tai tarkastella sivuston lokitiedostoja. Sinun ei tarvitse myöskään pitää huolta erillisestä cPanel-salasanasta, vaan toimenpiteet voi tehdä WordPressin hallinnan kautta samalla ylläpitotunnuksella kuin kaiken muunkin. Tutustu Seravo pluginin ominaisuuksiin kokonaisuudessaan erillisestä ohjeesta.

SSH-yhteys ja komentorivityökalut

Tarjoamme tämän lisäksi SSH-pääsyn palvelimelle, jonka kautta voi kirjoittaa käsin tai automatisoidusti Linuxin komentoriviloitsuja. Lue lisää Seravon tarjoamista komentorivityökaluista blogistamme ja katso lista käytössä olevista komennoista.