Kuinka saan FTP-yhteyden sivustolle?

FTP-tunnukset

Kun sivustosi luotiin, sinulle lähetettiin sähköpostitse kahdet tunnukset:

• Ylläpitotunnukset WordPressin hallintaan (wp-admin)
  • Tunnukset SSH- ja SFTP-yhteyden luomiseen

Mikäli et jostain syystä saanut tunnuksia sähköpostilla, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

FTP-yhteyden muodostaminen

Seravolla yhteyden muodostamiseen käytetään ainoastaan turvallista SFTP-yhteyttä (ei FTP). Lue ohjeet yhteyden muodostamiseen. SSH- ja SFTP-yhteyksien avulla sivuston kehittäjä pääsee palvelimelle tiedostojen pariin ja komentoriville.

Huomioi portin numero

Yhteyttä muodostaessa on syytä huomioda myös portin numero, joka sinulle on lähetetty. Kun valmistelet käyttöön SSH- tai FTP-ohjelmaasi, sinun tulee syöttää sille käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja portin numero.

Ota SFTP käyttöön

Huomaathan ottaa käyttöön suojatun yhteyden (SFTP eli Secure File Transfer Protocol) FTP-ohjelmassasi. Toisin kuin useat perinteiset palvelut, Seravo ei tietoturvasyistä altista missään yhteydessä asiakkaitaan suojaamattomille yhteyksille, kuten FTP:lle. Salasanan lähettämistä salaamattoman yhteyden ylitse tulee aina välttää, ja Seravo tekee parhaansa estääkseen asiakkaitaan milloinkaan joutumasta niin tekemään.