Tekninen yhteyshenkilö

Päivitä yhteystieto

Seravolla ylläpidossa olevalle sivustolle voi määritellä yhden tai useamman teknisen yhteyshenkilön WordPressin hallintapaneelin kautta kohdasta Työkalut > Ylläpito (tai Tools > Upkeep).

Useamman yhteystiedon lisääminen sivuston tietoihin on suositeltavaa, jotta mahdollisessa ongelmatilanteessa tieto kulkisi mahdolisimman hyvin. Mikäli sivuston kehittämisestä on voimassa oleva sopimus jonkin digitoimiston tai vastaavan tahon kanssa, kannattaa harkita myös sivuston kehittäjän liittämistä tekniseksi yhteyshenkilöksi, jotta kaikki tarvittavat henkilöt voivat saada tietoja sivuston tilaa koskien. Yhteystiedoksi riittää sähköpostiosoite.

Pidä nämä yhteystiedot ajan tasalla

Huolehditan, että yhteystiedot ovat ajan tasalla. Teknisille yhteyshenkilöille lähetetään kaikki sivustoa koskevat ilmoitukset, jos sivustolla on jokin ongelma: esimerkiksi ongelmatilanne PHP-koodissa, mikäli päivityksiä ei voi tehdä jonkin lisäosan epäyhteensopivuuden takia, tai mikäli sivustolla havaitaan tietoturva-ongelma, jne. Käytämme termiä tekninen yhteyshenkilö, sillä asiakkailla voi olla toisinaan olla erillinen yhteyshenkilö laskutus- ja sopimusasioille.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.