Voinko asentaa sivustolle itse omia lisäosia ja teemoja?

Kyllä. Seravon WP-palvelussa voit rajoittamattomasti asentaa mitä tahansa WordPress-lisäosia ja -teemoja. Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti käyttämään avoimella lisenssillä WordPress.org:ssa julkaistuja laadukkaita lisäosia ja teemoja. Huomaa myös, että WooCommercen asentaminen tekee sivustosta verkkokaupan, joka vaatii WP Business -palvelupaketin.

Muistathan kuitenkin, että emme voi aina taata kolmannen osapuolen lisäosien toimivuutta palvelussamme, emmekä vastaa itse asennettujen lisäosien aiheuttamista häiriöistä sivustollasi. Maksulliset lisäosat vaativat päivittyäkseen lisenssiavaimen asettamisen lisäosan asetuksiin, lisenssi täytyy myös uusia vuosittain sivuston omistajan toimesta.

Kehotamme tutustumaan listaan Seravon suosittelemista lisäosista. Voit myös ehdottaa meille siihen lisäyksiä, mikäli jokin tarvitsemasi lisäosa puuttuu listasta.

WP-palvelu on tarkoitettu vain WordPressille

Huomaa myös, että voit asentaa mitä tahansa WordPressille tarkoitettuja lisäosia ja teemoja, mutta muiden sovellusten asentaminen ei ole sallittua eikä tuettua. Esimerkki kokonaan toisesta sovelluksesta on Nextcloud tai Matomo.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.