WordPressin lähettämät sähköpostit

Sivustosta riippuen WordPress saattaa lähettää yllättävänkin paljon sähköpostia. Nämä voivat olla esimerkiksi uutiskirjeitä, yhteydenottopyyntöjä erilaisilta lomakkeilta, verkkokaupan tilausvahvistuksia tai salasanojen resetointipyyntöjä. Tämänkaltainen viestintä on verkkosivustojen perustoiminnallisuuta ja siksi on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että viestit varmasti menevät turvallisesti perille asti. Lue lisää WordPress-sähköpostin perillemenon varmistamisesta.

WordPress-sähköpostiasetukset valmiina

Seravolla WordPressin sähköpostitoiminnot on rakennettu parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Asiantuntemuksella rakentamamme järjestelmä pitää huolen siitä, että kaikki WordPressistä lähetetyt viestit toimitetaan perille asti. Seravon sähköpostijärjestelmä käyttää suoraan PHP:n mail()-funktiota, vapauttaen sivuston omistajan keskittymään hänelle olennaisempiin tehtäviin.

Tämä tarkoittaa sitä, että WordPress-sivustosi osaa automaattisesti lähettää sähköpostia, eikä sinun tarvitse huolehtia PHP- tai SMTP-asetuksista erikseen.

SendGrid

Kaikki sähköposti lähetetään omaa erityistä palvelua käyttäen. Seravo käyttää tällä hetkellä tähän tarkoitukseen SendGridiä. Seravo myös valvoo lähtevän sähköpostin määrää sekä pystyy havaitsemaan sähköpostin lähettämiseen liittyvät vakavimmat ongelmat. Mikäli verkkotunnus eli domain siirretään Seravon hallintaan, lisäämme nimipalveluihin SendGridin tarvitsemat SPF- ja DKIM-tietueet. Jos verkkotunnuksia halutaan hallinnoida itse, kannattaa tutustua ohjeisiimme tarvittavista nimipalvelinasetuksista.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.