Voinko käyttää omaa SMTP-lisäosaa?

Vakiona asiakkaan WordPress-sivusto lähettää sähköpostit Seravon hallinnoiman ja valvoman SMTP-palvelun kautta, joka hyödyntää tämäntyyppiseen sähköpostin välitykseen erikoistunutta SendGrid-palvelua. Mikäli haluat itse hallinnoida sähköpostin lähetystä ja SMTP-palvelua, voit asentaa sivustolle jonkin WordPress-lisäosan, joka hoitaa sähköpostin lähettämisen asiakkaan itse hankkiman SMTP-palvelun kautta.

Miksi käyttää omaa SMTP-lisäosaa?

Oman SMTP-lisäosan käyttö on suositeltavaa, mikäli sähköpostia lähetetään suuria määriä, tai jos halutaan seurata ja analysoida sähköpostiliikennettä tarkkaan erityisen SMTP-lähetyspalvelun tarjoaman käyttöliittymän avulla.

SMTP-lisäosat

Seravon WP-palvelussa emme suosittele erityisesti minkään tietyn lisäosan käyttöä, mutta alla on listattuna muutama asiakkaidemme suosima lisäosa:

Asiakkaalla vastuu lisäosan toimivuudesta

Tällaisen WordPress-lisäosan käyttöönotto on asiakkaan vastuulla. Asiakkaan pitää itse varmistaa, että lisäosaan on syötetty oikeat asetukset ja että sähköposti varmasti lähtee asiakkaan oman SMTP-tilin kautta (esim. SendGrid, Mailgun, Mandrill). Omaa SMTP-palvelua käytettäessä lähtevän sähköpostin lokitiedot eivät enää näy palvelimen sähköpostilokeissa. Uusi lokien sijaintipaikka riippuu käytetystä lisäosasta.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.

Tarvitsetko apua? Yhteydenotto Yhteydenotto