Voinko käyttää omaa SMTP-lisäosaa?

Vakiona WordPress-sivustosi Seravon WP-palvelussa lähettää sähköpostit Seravon hallinnoiman ja valvoman SMTP-palvelun kautta, joka hyödyntää tämäntyyppiseen sähköpostin välitykseen erikoistunutta SendGrid-palvelua. Mikäli haluat itse hallinnoida sähköpostin lähetystä ja SMTP-palvelua, voit asentaa sivustolle jonkin WordPress-lisäosan, joka hoitaa sähköpostin lähettämisen itse hankkimasi SMTP-palvelun kautta.

Miksi käyttää omaa SMTP-lisäosaa?

Oman SMTP-lisäosan käyttö on suositeltavaa, jos sähköpostia lähetetään suuria määriä, tai jos halutaan seurata ja analysoida sähköpostiliikennettä tarkkaan erityisen SMTP-lähetyspalvelun tarjoaman käyttöliittymän avulla.

SMTP-lisäosat

Seravo ei suosittele erityisesti minkään tietyn lisäosan käyttöä, mutta alla on listattuna muutama asiakkaidemme suosima lisäosa:

Asiakkaalla vastuu lisäosan toimivuudesta

Tällaisen WordPress-lisäosan käyttöönotto on omalla vastuulla. Erillistä SMTP-palvelua ja tällaista lisäosaa käyttäessä pitää itse varmistaa, että lisäosaan on syötetty oikeat asetukset, ja että sähköposti varmasti lähtee oman SMTP-tilin kautta (esim. SendGrid, Mailgun, Mailchimp). Omaa SMTP-palvelua käytettäessä lähtevän sähköpostin lokitiedot eivät enää näy palvelimen sähköpostilokeissa. Uusi lokien sijaintipaikka riippuu käytetystä lisäosasta.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.