Voinko käyttää omaa SMTP-lisäosaa?

Vakiona asiakkaan WordPress-sivusto lähettää sähköpostit Seravon hallinnoiman ja valvoman SMTP-palvelun kautta, joka hyödyntää tämän tyyppiseen sähköpostin välitykseen erikoistunutta Sendgrid-palvelua. Jos asiakas haluaa itse hallinnoida sähköpostin lähetystä ja SMTP-palvelua, voi asiakas asentaa jonkin WordPress-lisäosan, joka hoitaa sähköpostin lähettämisen asiakkaan itse hankkiman SMTP-palvelun kautta.

WP-palvelussa emme suosittele minkään tietyn lisäosan käyttöä mutta alla on listattuna muutama suosittua lisäosaa asiakkaidemme keskuudessa:

Tällaisen WordPress-lisäosan käyttöönotto on asiakkaan vastuulla. Asiakkaan pitää itse varmistaa, että lisäosaan on syötetty oikeat asetukset ja että sähköposti varmasti lähtee asiakkaan oman STMP-tilin kautta (esim. SendGrid, Mailgun, Mandrill). Omaa SMTP-palvelua käytettäessä lähtevän sähköpostin lokitiedot eivät enää näy palvelimen sähköpostilokeissa. Uusi lokien sijaintipaikka riippuu käytetystä lisäosasta.

Oman SMTP-lisäosan käyttö on suositeltavaa, mikäli sähköpostia lähetetään suuria määriä tai jos halutaan seurata ja analysoida sähköpostiliikennettä tarkkaan erityisen SMTP-lähetyspalvelun tarjoaman käyttöliittymän avulla.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.

Tarvitsetko apua? Yhteydenotto Yhteydenotto