Miten kirjaudun WordPress-sivustolleni?

Kun tilauksesi on toimitettu, saat sähköpostin, josta löytyvät käyttäjätunnus ja salasana WordPress-sivuston hallintapaneeliin kirjautumista varten. Toimitetusta sähköpostista löytyy myös sivuston väliaikainen osoite Seravon palvelimella. Muistathan pitää saapuneen viestin tallessa!

WordPressin hallintapaneeli

WordPressin hallintapaneeliin pääsee aina lisäämällä sivuston osoitteen perään /wp-admin tai /admin. WordPressin hallintapaneelin osoite voi olla esimerkiksi siis https://asiakas.fi/wp-admin/. Huomaa, että Seravon WP-palvelussa kaikkien sivustojen hallintapaneelissa on käytössä HTTPS-suojaus, jolla turvataan, että WordPressin käyttäjätunnukset eivät siirry salaamattomana verkossa.

SSH-ja SFTP-tunnukset

Saamassasi sähköpostissa ovat myös sivustosi SSH/SFTP-tunnukset sivuston edistyneempää hallintaa varten: esimerkiksi monia WordPressin hallintapaneelin kautta tehtäviä asioita voi tehdä myös komentoriviltä SSH-yhteyden yli WP-CLI-komentojen avulla. Esimerkiksi komennolla wp option set siteurl https://asiakas.fi voidaan asettaa sivuston siteurl-asetukseksi asiakas.fi. Tutustu ohjeisiimme, miten muodostetaan SSH- ja SFTP-yhteys sivustolle.