Miten kirjaudun WordPress-sivustolleni?

Saat tilauksen jälkeen sähköpostin, josta löytyvät käyttäjätunnus ja salasana WordPress-sivuston hallintapaneeliin kirjautumista varten. Toimitetusta sähköpostista löytyy myös sivuston väliaikainen osoite Seravon palvelimella.

WordPressin hallintapaneeli

Hallintapaneeliin pääsee aina lisäämällä sivuston osoitteen perään /wp-admin tai /admin. WordPressin hallintapaneelin osoite voi olla esimerkiksi siis https://asiakas.fi/wp-admin/. Huomaa, että WP-palvelussa kaikkien sivustojen hallintapaneelissa on https-suojaus, jolla turvataan, että WordPressin käyttäjätunnukset eivät siirry salaamattomana verkossa.

SSH-tunnukset

Saamassasi sähköpostissa ovat myös SSH-tunnukset. Monia WordPressin hallintapaneelin kautta tehtäviä asioita voi tehdä myös komentoriviltä SSH-yhteyden yli. Esimerkiksi komennolla wp option set siteurl asiakas.fi voidaan asettaa sivuston pääosoitteeksi asiakas.fi.