Mistä hankin sähköpostin, jos sivustoni on WP-palvelussa?

Seravon WP-palvelussa asiakas voi olla varma, että WordPress-sivuston palvelintila ja ylläpito on erinomainen. Verkkosivuliikenne ja sähköpostiliikenne eivät kuitenkaan ole sidottu samaan palveluntarjoajaan, vaan ne voi ohjata eri palvelimille. Tarjoamme WP-palvelussa oleville sivustoille erilaisia sähköpostivaihtoehtoja, jolloin asiakas voi lähettää ja vastaanottaa sähköpostia omalla verkkotunnuksellaan. Halutun sähköpostipalvelun voi valita tilauslomakkeella, tai tilata myöhemmin ottamalla yhteyttä Seravon asiakaspalveluun.

Sähköpostipalvelu Seravolta

Seravon kautta on mahdollista tilata perussähköposti (IMAP), mutta monessa tapauksessa on kuitenkin järkevintä, että sähköpostipalvelu hankitaan muualta. Jos tilasit sähköpostin Seravolta tilauslomakkeella, saat meiltä tarvittavat käyttäjätunnukset, salasanat ja muut tiedot valitsemaasi sähköpostiratkaisuun.

Ilmainen Gmail ja oma verkkotunnus

Yhden hengen yrityksissä sähköpostiratkaisuksi voi riittää ilmainen GMail. Voit ottaa sen käyttöön oman verkkotunnuksesi kanssa. Tarjoamme käyttöönottoa varten ohjeet, mutta käyttäjätukea GMailin ilmaisversiolle ei ole. Lue ohje, miten saat Gmailin ilmaisversion käyttöön omalla verkkotunnuksellasi.

Muu sähköpostipalvelu

Voit käyttää Seravon WP-palvelun kanssa mitä tahansa haluamaasi erillistä sähköpostipalvelua. Sähköpostien ohjautuvuus määritellään nimipalveluissa nk. MX-tietueilla. Jos verkkotunnus on Seravon hallinnassa, voit toimittaa tarvittavat DNS-tietueet asiakaspalveluumme, ja ohjaamme sähköpostiliikenteen haluttuun palveluun.

Verkkotunnuksen nimipalvelussa määritellään minne WordPress-sivustosi liikenne ja sähköposti ohjataan, eikä niitä ole pakko ohjata samalle palvelimelle. Vaikka sivustosi olisi Seravon WP-palvelussa, voit siis halutessasi vapaasti jatkaa vanhan sähköpostipalvelun käyttöä. Ilmoita tarvittavat MX-tietueet asiakaspalveluumme, tai syötä käyttämäsi sähköpostipalvelun MX-tietueet WP-palvelun tilauslomakkeeseen.