Mistä hankin sähköpostin, jos sivustoni on WP-palvelussa?

Seravon WP-palvelussa asiakas voi olla varma, että WordPress-sivuston palvelintila ja ylläpito on erinomainen. Verkkosivuliikenne ja sähköposti eivät kuitenkaan ole sidottu samaan palveluntarjoajaan, vaan ne voi ohjata eri palvelimille. Tarjoamme WP-palvelussa oleville sivustoille erilaisia sähköpostivaihtoehtoja, jolloin asiakas voi lähettää ja vastaanottaa sähköpostia omalla verkkotunnuksellaan.

WP-palvelupaketin toimituksen yhteydessä saat tarvittavat käyttäjätunnukset, salasanat ja muut tiedot valitsemaasi sähköpostiratkaisuun.

Voit valita haluamasi sähköpostiratkaisun WP-palvelupaketin tilauksen yhteydessä. Tarjoamme asiakkaillemme normaalia sähköpostipalvelua (IMAP), mutta monessa tapauksessa on kuitenkin järkevintä, että sähköpostipalvelu hankitaan muualta.

Erillinen sähköpostipalvelu tai ilmainen GMail

Voit käyttää Seravon WP-palvelun kanssa mitä tahansa haluamaasi sähköpostipalvelua. Sähköpostien ohjautuvuus määritellään nimipalvelimilla (DNS) niin kutsutuilla MX-tietueilla. Kun toimitat DNS-tietueet meille domainin siirtoa varten, varmistamme että jo käytössä oleva sähköpostipalvelu jatkaa toimintaansa.

Yhden hengen yrityksissä sähköpostiratkaisuksi voi riittää ilmainen mainosrahoitteinen GMail, johon Seravo ei kuitenkaan tarjoa käyttäjätukea. Katso ohje Gmailin käytöstä omalla verkkotunnuksella.

Muu sähköpostipalveluntarjoaja

Verkkotunnuksen nimipalvelussa määritellään minne www-liikenne ja sähköposti ohjataan, eikä niitä ole pakko ohjata samalle palvelimelle. Asiakas voi halutessaan myös jatkaa vanhan sähköpostipalveluntarjoajansa käyttöä. Ilmoita ulkoiset palvelimet ja tarvittavat MX-tietueet asiakaspalveluumme tai syötä ulkoisen palvelimen MX-tietueet WP-palvelun tilauslomakkeeseen.

Voit valita haluamasi sähköpostivaihtoehdon samalla, kun täytät WP-palvelun tilauslomakkeen.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.