Kuinka palveluita tilataan?

Tilaaminen

Seravolla palvelupaketin hintaan sisältyy kaikki, mitä verkkosivuston hostingilta vaaditaan: mm. skaalautuva palvelintila, yhden verkkotunnuksen ylläpito, SSL-sertifikaatti, automaattiset varmuuskopiot, ylläpito sekä asiakaspalvelu. Nämä ovat muilla palveluntarjoajilla usein lisämaksullisia palveluita. Seravo eroaa tavallisesta hosting-palvelusta siten, että huolehdimme myös WordPressin ja lisäosien päivityksestä, tietoturvasta ja varmuuskopioinnista. Et siis joudu maksamaan ylimääräistä siitä, että WordPress päivitetään uusimpaan versioon tai tiedostosi palautetaan varmuuskopioista. Turvallisiin ja toimiviin verkkosivuihin panostaminen on yritykselle kannattava investointi!

Palvelupaketin valinta tai palvelutason muuttaminen

Seravon palvelupaketit on hinnoiteltu ensisijaisesti verkkosivuston kävijämäärän edellyttämän kapasiteetin perusteella. Voit vertailla eri pakettien ominaisuuksia ja hintoja hinnastossamme. Palvelupaketin kapasiteettirajat ovat viitteellisiä, eikä sivustoasi koskaan suljeta, vaikka kävijämäärä ylittäisi määritellyn rajan. Mikäli sivuston käyttämät resurssien rajat kuitenkin ylittyvät toistuvasti, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä palvelupaketin hinnanmuutostarpeesta.

Voit myös olla meihin itse yhteydessä, jos haluat palvelutasoa laskettavan tai korotettavan. Kuukausilaskutuksessa palvelun tasoa voi nostaa ja laskea vapaasti, mutta vuosilaskutuksessa emme palauta vuosilaskulla maksettuja rahoja, mikäli palvelun tasoa lasketaan. Jos palveluntasoa sen sijaan nostetaan, lähetämme uuden lisälaskun vuosilaskuun, jolla katetaan palvelun uusi hinta.

Esim. Olet maksanut vuosilaskulla seuraavalle vuodelle WP Business -palvelusta 630€ (+ alv 24%). Jos haluat nostaa palvelutason WP Corporateksi (1170€/vuosi + alv 24%) saat loppupalvelukaudesta lisälaskun, jolla katetaan palvelun hinta palvelutason korotuksesta eteenpäin. Jos sen sijaan haluat laskea palvelusi WP Business -palvelutasolta WP Pro -tasolle (hinta 390€/vuosi + alv 24%), et saa palautusta jo maksetulta kaudelta.

Tilauslomakkeen täyttäminen

Kun olet valinnut haluamasi palvelupaketin, voit tilata sen tilauslomakkeemme avulla. Tilauslomake tulee täyttää, oli sitten kyseessä kokonaan uusi sivusto tai muussa palvelussa jo olemassaolevan WordPress-sivuston siirto Seravon ylläpitoon.

Ilmoita lomakkeella se domain, jonka haluat meidän rekisteröivän käyttöösi. Palvelupaketin hintaan sisältyy yksi päädomain. Jos sinulla on jo valmiina domain, merkitse se joka tapauksessa tilauslomakkeelle. Merkitse samalla haluamasi lisäpalvelut, kuten sähköpostipalvelu tai lisädomainit. Rinnakkaisista domaineista veloitamme 1,67€/kk + alv 24%. Lisäpalveluita voi myös tilata myöhemmin olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme, help@seravo.com.

Domainin hallinnan siirto

Kun tilauslomake on täytetty ja lähetetty, aukeaa näkymä, jonka avulla voit toimittaa meille olemassa olevan domainin välittäjänvaihtotiedot. Nämä tiedot voi toimittaa meille myös myöhemmin asiakaspalveluumme sähköpostitse (help@seravo.com). Tämän lomakkeen välityksellä voit toimittaa meille edelliseltä palveluntarjoajalta saamasi välittäjänvaihtoavaimen, sekä DNS-tietueet, jos haluat siirtää myös domainisi ja nimipalvelut Seravon hallintaan. Domanin automaattinen uusiminen kuuluu myös palvelun hintaan.

Jos haluat hallita domainiasi itse tai toisen palveluntarjoajan kautta, tutustu ohjeeseemme DNS-tietueiden hallintaan liittyen.

Palvelun avaus ja sivustojen julkaisu

Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, tavallisesti saman työpäivän aikana. Yleensä sivusto avataan ja tunnukset toimitetaan muutamassa minuutissa tilauksen tekemisestä. Käsittelyn jälkeen saat sähköpostitse tunnukset, joilla voit kirjautua uuden sivustosi WordPress-hallintaan. Sinun ei tarvitse asentaa tai ladata mitään omalle tietokoneellesi – sivustosi on oitis valmis kehitettäväksi!

Julkaisun tekee domainin hallinnoija. Jos olet siirtänyt domainisi hallinnan meille, voimme tehdä julkaisun ja tarvittavat muutokset puolestasi. Viimeistään tässä vaiheessa Seravolle tulee toimittaa domainin DNS-tietueet ja välittäjänvaihtoavain, mikäli näitä tietoja ei ole meille vielä toimitettu. Voit toimittaa tarvittavat tiedot meille sähköpostitse asiakaspalveluumme (help@seravo.com). Ensin teemme domainin hallinnan siirron, jonka jälkeen voimme päivittää DNS-tietueet. Kun tietueet päivitetään, alkaa domain ohjaamaan verkkoliikennettä Seravon palvelimelle. Sertifikaatin (Let's Encrypt) asettumisessa kestää yleensä hetki DNS-muutosten jälkeen. SSL-sertifikaatti sisältyy palvelun hintaan.

Kun sivusto on valmis julkaistavaksi, ole siis yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse (help@seravo.com). Muussa tapauksessa toimita tilausvahvistuksessa toimittamamme DNS-tietueet domainin hallinnoijalle ja pyydä heitä päivittämään DNS-tietueet ohjaamaan Seravon palveluun.

Lisäpalveluiden tilaaminen

Kaikki lisäpalvelut on esitelty hinnastossamme. Lisäpalveluita voi tilata milloin tahansa olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme (help@seravo.com). Valitettavasti et voi omatoimisesti avata sähköpostilaatikkoa tai tilata uutta domainia, vaan tarvitset tähän asiakaspalvelumme apua.

Usein tilattuja lisäpalveluita ovat esimerkiksi

Teemme asiantuntijatyöt aina tuntihinnalla toteutuneen työn mukaan. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme (help@seravo.com), mikäli haluat tarkan aika-arvion sivustoasi koskevalle työlle.