Seravo Plugin: Verkkotunnukset

Verkkotunnukset-sivulta voit muokata meidän ylläpidossamme olevia ja tähän sivustoon liitettyjen verkkotunnuksien DNS-tietueita sekä ottaa käyttöön meidän nimipalvelimemme. Jos haluat lisätä uuden verkkotunnuksen sivustoon, ota yhteyttä asiakaspalveluumme help@seravo.com.

Verkkotunnukset

Voit hallinnoida yksittäisen verkkotunnuksen DNS-tietueita klikkamalla Muokkaa-painiketta kyseisen verkkotunnuksen alapuolelta.

Sähköpostit

Tämä osio näyttää sivustoon liitettyjen verkkotunnuksien sähköpostiohjaukset ja edelleenlähetykset.