Verkkotunnuksen tietueiden muokkaaminen

WordPressin hallinnasta kohdassa Työkalut > Verkkotunnukset voit muokata Seravon ylläpidossa olevien ja tähän sivustoon liitettyjen verkkotunnuksien DNS-tietueita sekä ottaa käyttöön meidän nimipalvelimemme.

Jos haluat lisätä uuden verkkotunnuksen sivustoon, ota yhteyttä asiakaspalveluumme help@seravo.com.

Verkkotunnukset

Voit hallinnoida yksittäisen verkkotunnuksen DNS-tietueita klikkamalla Muokkaa-painiketta kyseisen verkkotunnuksen alapuolelta. WordPress-sivuston toiminnan kannalta kriittisten tieueiden muokkaaminen on estetty sivuston toiminnan varmistamiseksi, mutta voit esimerkiksi lisätä alaverkkotunnuksia tai vaikkapa Google tai Microsoft TXT-tietueita vapaasti.

Sähköpostit

Sähköposti-osiosta voit tarkastella ja muokata sivustoon liitettyjen verkkotunnuksien sähköpostiosoitteiden edelleenohjauksia.