Seravo Plugin: Lokit

Seravo Pluginin Lokit-sivu näyttää kaikki sivustoon liittyvät virhelokit, jotka on tallennettu hakemistoon /data/log/. Lokit ovat erittäin hyödyllisiä rajaamaan syitä mahdollisissa vikatilanteissa ja auttaa korjaamaan ongelmia jos sellaisia tulee.

Voit selata tyypillisiä käyttölokeja, mutta myös PHP- ja NGINX-virhelokeja. Olemme myös lisänneet muita hyödyllisiä tietoturvaan, sähköposteihin sekä päivityksiin liittyviä lokeja tälle sivulle.

Lokeja voidaan hyödyntää monin eri tavoin kuten voi nähdä esimerkiksi näkyvissä olevasta update.log-tiedostosta. Jos sivustosi ei päivity automaattisesti, voit nähdä syyn suoraan update.log-kohdasta.

Arkistoimme lokeja levytilan säästämiseksi, mikä tarkoittaa sitä, että viikon vanhat lokitiedostot pakataan ja niitä ei voi lukea tältä sivulta, vaan lukemiseen tarvitaan SSH- tai SFTP-yhteys. Katso lisäohjeita dokumentaatiostamme, jos tarvitset apua yhteyden muodostamiseen. Arkistoidut ja pakatut lokitiedostot voi avata esimerkiksi gunzip-, gzip- tai zcat-komennoilla.

Vastasiko tämä kysymykseesi? Kiitos palautteesta. Palautteen lähettämisessä oli ongelma. Yritä uudelleen myöhemmin.