Seravo Plugin: Varmuuskopiot

Kaikki palvelupakettimme sisältää jokaöiset varmuuskopiot, ja ne ovat saatavilla edellisen 30 päivän ajalta, jotta sivustosi ja sen data on aina turvassa. Varmuuskopion voi palauttaa SSH-yhteyden kautta, mutta olemme listanneet tälle sivulle useita hyödyllisiä ominaisuuksia sekä varmuuskopioiden tietoja.

Varmuuskopiot

Tästä osiosta näkee perustietoa sivuston varmuuskopioista.

Luo uusi varmuuskopio

Varmuuskopiot otetaan joka yö automaattisesti, mutta voit ottaa myös manuaalisesti varmuuskopion komentorivin kautta tai tällä Seravo Pluginin työkalulla.

Nykyiset varmuuskopiot

Tämä osio listaa kaikki nykyiset tallennetut sivuston varmuuskopiot, varmuuskopioiden koot sekä tarkan kellonajan, milloin varmuuskopio on otettu. Käytämme inkrementaalista varmuuskopiointia, joten näytämme koon lisäksi myös kumulatiivisen koon jokaisesta varmuuskopiosta.

Varmuuskopioista pois jätettävät tiedostot

Jos tallennat salassa pidettävää tietoa, erillisiä suuria tiedostoja tai haluat vain jättää pois jotakin varmuuskopioista, voit lisätä ne /data/backups/exclude.filelist-tiedostoon ja ne näkyvät listattuna tässä osiossa.